Produkty pro tvůrčí posma (3)

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Majoránka

Majoránka

Pocházející ze Středomoří, majoránka obohacuje omáčky, polévky, marinády na maso a ryby. Dodává pokrmům z brambor jedinečnou chuť. Je to zvlášť voňavá rostlina, která se hojně využívá v aromaterapii. Co se týče pohody, několik malých větviček čerstvé majoránky rozmačkaných s trochou olivového oleje, to vše přefiltrované, vytvoří příjemný masážní olej pro uvolnění kloubů.
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.